Over mij

Wie is Lysbeth Kuipers?

Ik ben geboren in Friesland, maar heb mijn jeugd doorgebracht in het prachtige Drenthe. Tegenwoordig woon ik in Leeuwarden en ben ik moeder van drie studerende zonen.

In mijn loopbaan ben ik op diverse gebieden werkzaam geweest. Gestart in de detailhandel en na de geboorte van de oudste zoon weer aan de studie gegaan. Na de opleiding voor doktersassistente ben ik 16 jaar werkzaam geweest bij Sanquin Bloedbank. De eerste 10 jaar als afname-assistente en vervolgens 6 jaar als teamhoofd. In deze periode heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van management.

Na een reorganisatie ben ik een andere weg ingeslagen en heb ik gekozen voor het vak Professional Organizer. De eerste stappen naar het zelfstandig ondernemerschap. Dit ben ik nu sinds 2007.

As an organizer I start from where the world is, as it is,
not as I would like it to be

Daarnaast ben ik nog een aantal jaren jobcoach geweest. Ik heb voornamelijk jongeren met een arbeidsbeperking gecoacht op een arbeidstrainingscentrum, met als doel uitstromen naar de reguliere arbeidsmarkt.

Op administratief en organisatorisch gebied heb ik diverse opdrachten gedaan als proces- en projectondersteuner, met name bij gemeentelijke projecten op het gebied van re-integratie.

Zoals vele anderen werd ik op een bepaald moment mantelzorger voor mijn ouders. Afgezien van de stressvolle en verdrietige momenten, heeft het mij vooral heel veel energie gegeven. Ik heb in die tijd besloten om dit ook professioneel te gaan doen. Nu begeleid ik voornamelijk mensen met dementie. Op dit gebied komen mijn sterke punten empatisch, geduldig, goed kunnen luisteren en een doorzetter goed van pas.

In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen in de natuur of rijd een ritje op mijn motor om mijn hoofd even leeg te maken.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Klik hier